Møt Hans Antonsen på Hukken

Onsdag 3. april kommer Venstres listetopp i Aust og Vest Agder til Risør for å fortelle medlemmer og nysgjerrige hvorfor han vil bli valgt inn på Stortinget i september.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Hans Antonsen kommer til Risør 3. april for å bli bedre kjent med det som rører seg i Risør, og fra 18.30 kan du møte ham på et uformelt og åpent møte på Hukken bar i Rådhusgata 2. Her vil Antonsen fortelle hvorfor han vil bli valgt inn på Stortinget i høst, og han vil gjerne høre hva som er viktige saker for folk i Risør.
– Benytt anledningen til å treffe en tydelig og modig stortingskandidat. Hans er opptatt av barns levekår, kunnskap og miljø. Men ikke minst er han opptatt at vi må dele de verdiene vi har med varme og respekt, sier Sara Sægrov Ruud, leder i Risør Venstre.

Hans Antonsen (47) topper Venstres stortingsliste for første gang, men har lang fartstid i norsk politikk og samfunnsliv. Han er i sin andre periode som ordfører i Grimstad. Han har vært generalsekretær i Venstre, statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet, informasjonssjef ved Ericssons FoU-avdeling og gründer i rådgivningsfirmaet Ordkraft.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**