Aktivistskolering

Bli med på aktivistskolering på Venstres Hus hver ettermiddag mellom kl. 17.00 og 19.00 og lær mer om Venstres valgkamp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Venstre har gode målinger både nasjonalt og i Oslo. Men for å vinne valget må vi stå på helt til 9. september. Venstre driver med mange ulike aktiviteter i forbindelse med et valg. Vi arrangerer stands-, rushtids- og dørbankaksjoner. Vi skal sørge for at alle som bor i Oslo får informasjon om oss og vi skal også stå med lister på selve valgdagen. Kunne du tenke deg å gjøre noe av dette? På aktivistskoleringen gir vi en kort innføring og pep-talk før alle får prøve seg sammen med erfarne aktivister, på Karl Johan eller som dørbanker.

Tid: Hver mandag til fredag frem mot valget fra kl. 17.00-19.00
Sted: Store møterom på Venstres Hus, Møllergata 16, Oslo.

Meld deg på ved å sende en epost til [email protected]. Du kan også melde deg på facebook for mer informasjon.

Vel møtt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**