Pengestøtte til Skogn Håndball

Venstres Karl M. Buchholdt fikk med seg formannskapet på å gi 10 000 kroner i økonomisk støtte til Håndballavdelingen i Skogn IL. Pengene skal benyttes til innkjøp av utstyr i Skognhallen. Skogn Håndball hadde søkt om støtte fra kommunen som egentlig tenkte å gi avslag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

-Jeg finner det helt naturlig at håndballavdelingen i Skogn IL får økonomisk støtte fra kommunen, sier Buchholdt. Gjennom flere år har Skogn vært kommunens fremste flaggskip i herrehåndball. -Skogns G 16-lag i håndball har deltatt i Bringserien, på samme måte som LHKs J16-lag som får støtte fra kommunen, sier Buchholdt.

Han legger også vekt på den store innsatsen som Skogn IL legger ned i nærmiljøet. -Vi bør stimulere slike tiltak. Det er heller ikke til å komme unna at Skoghallen har behov for en opprusting av utstyr, avslutter Karl M. Buchholdt i Levanger venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**