Varsler Pressemelding

Lokallagsleder i Askøy Venstre, Daniel Gunnarsen, gikk Torsdag kveld ut og varslet at lokallaget førstkommende Mandag (15.04.13), vil komme med en pressemelding i henhold til høringsutkastet til den nye skolebruksplanen i Askøy kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Presse

Foto: Daniel Gunnarsen

Lokallagslederen er forsiktig i sin uttalelse, men bekrefter ovenfor venstremedlemmer at styret i Askøy Venstre i samsvar med kommunestyregruppen, har besluttet å sende ut en pressemelding førstkommende Mandag.

Til interesserte har Gunnarsen følgende å si: “Askøy Venstre vil i forbindelse med høringsutkastet til skolebruksplanen i Askøy kommune, komme med en pressemelding førstkommende Mandag (15.04.13). Klokkeslett for utgivelse er ikke fastsatt. Jeg ber alle parter om å følge med på Askøy Venstres nettside og sosiale medier for oppdateringer og informasjon i henhold til pressemeldingen.

Askøy Venstres i sosiale medier:
Nettside
Facebook
Twitter

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**