Gode Venstrefolk i Buskerud

Velkommen til årets viktigste samling i Buskerud!
Lørdag 4. mai har vi den glede å invitere ALLE medlemmer i Buskerud Venstre til valgkampskolering med høyt faglig innhold, både for nybegynnere og de mer drevne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Buskerud Venstres delegasjon Landsmøtet 2013

Foto: Jo Straube

Dette passer for deg som VET du skal være med i valgkampen, men også for deg som vil lære litt mer om hva Venstre går til valg på. Kanskje du vil vite litt mer om Rebekka Borsch som er Venstres stortingskandidat, eller rett og slett bare vil bli en del av laget? Denne dagen deler de som kan mye med deg som kan litt mindre.

Vi har fått låne Fylkestingssalen på Fylkeshuset og gleder oss til å presentere Stortingskandidat Rebekka Borsch og resten kandidatene på Stortingslista, proppe hodene deres fulle med god Venstrepolitikk, bli kjent på kryss og tvers av kommunegrensene (du kan bare glede deg, for maken til hyggelig gjeng skal du lete lenge etter!), trene på valgkamp (eller bare se på), spise gode hjemmelagde kaker, få portrettbilde og bilder til sosiale medier (gratis), trene på å stå på stand (hvis du vil), få vite mer om Venstres velgere, spise god mat og hygge deg.

Rebekka Borsch på Venstres Landsmøte 2013

Foto: Tove Hofstad

Poenget med samlingen er å bli trygg på Venstres politikk, og gjøre deg klar til å bidra i valgkampen.
Påmelding skjer via denne lenken
Og det er GRATIS!
Velkommen!

Beste hilsen

På vegne av styret i Buskerud Venstre

Tove Hofstad
Valgkampsekretær
Tel: 908-72453
E-post: [email protected]
Twitter: @tovehoffis

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**