Velkommen til årets viktigste samling i Buskerud!

Lørdag 4. mai har vi den glede å invitere ALLE medlemmer i Buskerud Venstre til valgkampskolering med høyt faglig innhold, både for nybegynnere og de mer drevne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

 Sammen skal vi vinne valget!

Sammen skal vi vinne valget!
Foto: Jo Straube

Velkommen til Lokalpolitisk Nettverksmøte lørdag 4. mai på Fylkeshuset i Drammen!
Lørdag 4. mai kl 10:00-18:00 arrangerer Buskerud Venstre årets viktigst samling! Da inviteres samtlige av Buskerud Venstres medlemmer til valgkampskolering på Fylkeshuset i Drammen. Sammen skal vi ruste opp til tidenes valgkamp i 2013! Velkommen!

Dette passer for deg som VET du skal være med i valgkampen, men også for deg som vil lære litt mer om hva Venstre går til valg på. Kanskje du vil vite litt mer om Rebekka Borsch som er Venstres stortingskandidat, eller rett og slett bare vil bli en del av laget? Denne dagen deler de som kan mye med deg som kan litt mindre.

Vi har fått låne Fylkestingssalen på Fylkeshuset og gleder oss til å presentere Stortingskandidat Rebekka Borsch og resten kandidatene på Stortingslista, proppe hodene deres fulle med god Venstrepolitikk, bli kjent på kryss og tvers av kommunegrensene (du kan bare glede deg, for maken til hyggelig gjeng skal du lete lenge etter!), trene på valgkamp (eller bare se på), spise gode hjemmelagde kaker, få portrettbilde og bilder til sosiale medier (gratis), trene på å stå på stand (hvis du vil), få vite mer om Venstres velgere, spise god mat og hygge deg.

Poenget med samlingen er å bli trygg på Venstres politikk og gjøre deg klar til å bidra i valgkampen. Og det er GRATIS! Velkommen!

Påmelding skjer via denne lenken

Beste hilsen styret i Buskerud Venstre

Spørsmål? Spør:
Tove Hofstad (Valgkampsekretær)
Tel: 908-72453
E-post: [email protected]
Twitter: @tovehoffis

 Stortingskandidat Rebekka Borsch har et samlet Buskerud Venstre i ryggen fram mot valget 9. september 2013

Stortingskandidat Rebekka Borsch har et samlet Buskerud Venstre i ryggen fram mot valget 9. september 2013
Foto: Tove Hofstad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**