Gledelig om fiskerfradrag

Under Venstres landsmøte i midten av april, fikk vi programfestet en økning av fiskerfradraget. At Krf og Venstre er samstemte i behovet for en økning, lover godt for videre samarbeid om fiskeripolitikk. Dette sier Pål Farstad i en kommentar til KrF sitt vedtak.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Fisk makrell

Foto: Wikimedia

Pressemelding 28.04.13:

GLEDELIG OM FISKERFRADRAG

Venstre er glad for at Krf under sitt landsmøte har besluttet at de vil øke fiskerfradraget fra neste år.

Under Venstres landsmøte i midten av april, fikk vi programfestet en økning av fiskerfradraget. At Krf og Venstre er samstemt i behovet for en økning, er et viktig steg for å styrke fiskernes situasjon, og lover godt for videre samarbeid om fiskeripolitikken.

Pål Farstad

1.kandidat for Venstre til Stortinget

-tlf95792546

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**