Møhlenpris skole i det blå

Venstre reagerer på nok en utsettelse av Møhlenpris skole.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Skole, elev, tavle, undervisning

Foto: Microsoft

Elevene på Møhlenpris skole er allerede på plass i brakkeskole på Sydneshaugen. Rehabilitert oppveksttun (skole og barnehage) skulle etter planen være ferdige til skolestart 2015.

Som BT har omtalt flere ganger, kan foreldre, elever og velforeninger glemme den fremdriftsplanen. Nå tror kommunen at barna må vente til tidligst årsskiftet 2016/2017 med å flytte inn. Også for elever og foreldre på Nattland og Landås skoler blir det forsinkelser. Venstre er kritiske.

Erlend Horn

Foto: Hildegunn Holtet

Nærmer seg en parodi
– Da Møhlenpris ble vedtatt rehabilitert, fikk vi høre at jobben skulle være ferdig i 2015. Vi ble rimelig oppgitt da vi fikk vite at byrådet hadde utsatt ferdigstillelse til 2016/2017, men nå får vi høre at det kan ta enda lenger tid. Dette nærmer seg en parodi, sier Erlend Horn, Venstres gruppeleder i bystyret.

Han mener byrådet har mistet kontrollen.

– Selvsagt har vi forståelse for at det er komplisert å rehabilitere et bygg som Møhlenpris skole, men det er noe også byrådet burde hatt oversikt over. Enten har de feilinformert naboer og andre politikere når de har lovet at brakkene på Høyden skal bort innen få år, eller så har de ikke kontroll over situasjonen. Jeg vet ikke hva jeg synes er verst, sier Horn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**