Hjelp oss å vinne valget i 2013 – bli Venstre-venn!

Venstre er det partiet på Stortinget med minst penger. Blir du “Venstre-venn” og gir oss et fast bidrag på kr. 100,- i måneden, gir du oss mer muskler i valgkampen. Det vil gi oss økte muligheter til å promotere vår politikk og dermed få enda flere velgere. Ditt bidrag vil hjelpe oss å gjøre et kanonvalg i 2013!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Trine Skei Grande header Venstre-tv

Foto: Venstre

Har du nettbank er det enkelt å bli “Venstre-venn”. Fyller du ut “Venstre-venn”-skjemaet, sørger vi for at du får en eFaktura eller en AvtaleGiro i nettbanken din. Pengene deles mellom fylkeslag og hovedorganisasjon.

To alternativer:
Last ned skjemaet “Venstre-venn” (pdf) her. Skriv ut og fyll. Send det til Venstre, Møllergata 16, 0179 OSLO

Send oss en E-post med navn og adresse til [email protected], så sender vi deg det du trenger i posten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**