Larvik Venstre inviterer til møte – Klima- og energiplanen

Larvik Venstre inviterer til møte vedr. Klima- og energiplanen i Larvik kommune tirsdag 14. mai kl. 16. Som et ledd i Venstres miljøkampanje har styret tatt initiativ til et møte med to engasjerte saksbehandlere i Larvik kommune, Gillian Hockley og Marit Vassbotten. De kjører frem klima- og energiplanen til kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Vi får høre om fokusområdene forbruk av avfall, areal og transport (planlegging av byen) og klimatilpasninger (bl.a. naturmangfold). Kanskje Hockley og Vasbotten kan fortelle oss hvor saken står med hensyn til ladestasjoner for el-biler? Legges det til rette for overgang til fornybare energikilder i industri og næringsliv, gjennom blant annet aktivt samarbeid med fjernvarmeaktører? Ja, spørsmålene kan være mange.

Blindvei

Foto: Joachim Bræk Poppe-Holmdahl

Siden møtetidspunktet er lagt like etter ordinær arbeidsdag på tirsdag 14. mai kl. 16, ordner vi litt pizza.
Sted: Romberggata 4, 2. etg. Blir vi mange, går vi til et møterom i 3. etg.

Styret i Larvik Venstre ønsker hjertelig velkommen! Dette blir en fin anledning til å høre om og også diskutere klima- og miljøsaker lokalt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**