Bondevenn

Vår partileder Karen Inga Vars ble utnevnt som Bondevenn av Tana bondelag

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Tana Bondelag hadde valgt å gi alle partiledere en oppmerksomhet. Det syns vi var meget artig og positivt! Bondelags leder Laila Hagalid Berntsen hadde gjort en kjempe jobb med å skrive personlige diplom til alle partiledere som hun overrekte sammen med en t-skjorte og hjemmelaga Tana leverpostei! Tenk for en fin innsats! Også politikere trenger oppmuntring, de små ting betyr like mye som de store. :))
Vi spurte Karen Inga hva hun mente om denne oppmerksomheten. Her er hennes svar:
Jeg ønsket at min trofaste lokallagsstyre kunne vært der sammen med meg og “mottatt prisen”. Ingen Tana Venstre uten Sverre, Jan Oskar, Monica og Gisle! Og spesielt Monica som har vært til stor hjelp å skru sammen landbruksdelen i programmet til Tana Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**