Telemark Venstre på besøk til det nye Krisesenteret i Telemark

Telemark Venstre ønsker i forlengelsen av miljøkampanjen en bedre hverdag å besøke det nye Krisesenteret på Vaderette i Skien som er bygget som et passivhus. Besøket vil bli førstkommende tirsdag klokken 4/6 klokken 09:30

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Miljøkampanje Banner

I Skien er et nytt krisesenter med passivhusstandard og bærekraftig bygningsdesign ferdigstilt. Prosjektet som er en del av Framtidens Bygg viser klimagassreduksjon på 50% innenfor stasjonær energibruk og materialbruk. Krisesenteret ble tildelt kommunes byggeskikkpris 2012 som forbilledlig eksempel på framtidsrettet steds— og oppgavetilpasset arkitektur.

Det vil bli gitt en orientering om drift og bruk av Krisesenteret.

Link: Norske arkitekters landsforbund
Link: Krisesenteret i Telemark

Venstremedlemmer som ønsker å være med på en omvisning på det nye Krisesenteret kan melde seg på til

Kenneth Berg
Mail: [email protected]
tlf:92 05 03 59

Operasjon omsorg
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**