Trekker seg fra politikken

Daniel Gunnarsen går av som lokallagsleder i Askøy Venstre med umiddelbar virkning og trekker seg fra alle sine politiske verv i Askøy kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Tidligere denne uken kunngjorde Daniel Gunnarsen ovenfor styret i Askøy Venstre at han kom til trekke seg som lokallagsleder førstkommende Fredag 31.mai 2013. Gunnarsen informerte om at han har søkt rådmannen i Askøy kommune om fritak fra alle politiske verv ut denne perioden. Han begrunner avgjørelsen med et ønske om økt fokus på studier ved Universitetet i Bergen:

Daniel Gunnarsen

Foto: Daniel Gunnarsen

– Det medfører riktighet at jeg tidligere i denne uken meddelte styret i Askøy Venstre om min avgjørelse om å trekke meg fra Askøypolitikken. Det har ikke vært en lett beslutning å ta og det har vært en lang prosess frem til denne avgjørelsen. Men, etter en lengre tenkepause er jeg sikker på at det er den rette avgjørelsen. I tiden fremover ønsker jeg å fokusere på mine studier ved Universitetet i Bergen.

– Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er ovenfor mine velgere og medlemmene i Askøy Venstre som ga meg den unike muligheten til å lede kommunens mest liberale og miljøvennlige lokallag. Gjennom min tid som lokallagsleder har Askøy Venstre opplevd en positiv utvikling hvor optimisme og positivitet har løftet lokallaget til nye høyder. Jeg er sikker på at denne utviklingen vil fortsette i tiden som kommer og at lokallaget vil fortsette å være en markant part i Askøypolitikken. Askøy Venstre har gitt meg en erfaring for livet og jeg oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell i samfunnet til å engasjere seg politisk.

Nestleder i Askøy Venstre, Arild Raftevoll, vil fungere som lokallagsleder inntil styret i lokallaget fastsetter nyvalg. Daniel Gunnarsen beholder sitt kandidatur til Stortinget 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**