Chris på Tinget

Hamar Venstre sin transportpolitiske talsmann var på Stortinget under debatten om nasjonal transportplan og fremmet “jernbanen vekk fra strandsonen”-saken overfor Venstre-politikerne på Storinget

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Chris på Tinget

Foto: Privat

Hamar Venstre ved Chris Castberg fulgte debatten om Nasjonal Transportplan på Stortinget den 18de. juni under mesteparten av dagen. Chris er over middels interesert i samferdsel, noe han har vist som initiativtager for å få jernbanen vekk fra strandsonen i Hamar, frigjøre verdifulle areal til fritids- og boligformål, samt skissere en trase for jernbanen i tunnel gjennom Hamar.
Her traff Chris både Trine Skei Garande i Kontroll- og konstitusjonskomitéen og vår Borghild Tenden i Finanskomitéen. Begge ble informert om Hamar og Hedmarks viktigste saker; det kommende dobbeltsporet og ny knutepunktterminal Hamar og det klare ønsket om å forhindre at vår strandsone blir ødelagt ved at 2 nye spor blir lagt der men også for å få lagt en ny, sentral og tidsriktig kolllektivknutepunkt terminal/stasjon til Hamar.

NTP

Foto: Venstre

Venstre har ennå ikke fremmet et slikt forslag i Stortinget, men avventer et konkret forslag fra Hamar og Hedmark som det kan være politisk enighet om.
På fotoet Borghild Tenden og selveste Chris i godt selakp med Johan Sverdrup i bakgrunnen. Går det an å ha det bedre?
(Norsk Biogrambyrå)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**