Får Risørs ansatte røykeforbud i arbeidstiden

Høsten 2010 ble det innført røykeforbud i og like utenfor kommunale bygg, Risør Rådhus og i kommunens anleggsmaskiner. Nå foreslår rådmannen at det blir røykeforbud for kommunens ansatte i arbeidstiden! Saken behandles i kommuneorganisasjons komiteen til uken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Høsten 2010 anbefalte rådmannen overfor AMU at det ved kommunale bygg kun skulle foregå på anviste plasser. I tillegg skulle det heller ikke foregå røyking i kommunale biler eller øvrig maskinpark, og enhetslederne fikk oppgaven med å gjennomføre dette. AMU anbefalte for egen del bystyret om å vedta at Risør rådhus skulle bli røykfritt og ser dette som et skritt mot at Risør kommune skal bli røykfri kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**