Toppkandidat Irene Dahl besøker kulturbyen Harstad

Med positive meningsmålinger, medlemsvekst i Harstad Venstre og et nyoppstartet Unge Venstre-lag med nærmest medlemseksplosjon fikk vi en pangstart på valgkampen foregående helg. Når Harstad pyntes til fest nok en helg; denne gang i anledning Bakgårdsfestivalens 5-årsjubileum, vil vi igjen være tilstede med vår politikk, ispedd grønne epler og kaffe. Imorgen 17.8 har vi også besøk av vår førstekandidat Irene Dahl.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Irene Dahl

Foto: Silje England

“Mange ønsker et regjeringsskifte, men det er stor forskjell på hvilken skole- og miljøpolitikk som blir ført av en blågrønn regjering sammenlignet med en mørkeblå” understreker Irene. Med faglig bakgrunn fra fiskerijus har hun gode kunnskaper om vår landsdels viktigste fremstidsrettede næring. Venstres stand bugner nærmest over av stortingskandidater; da også vår 2.kandidat Jan Fjellstad (Harstad) og 9.kandidat Tor-Einar Fagereng (Skånland) vil være tilstede.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**