Hans Antonsen til folkemøte i Risør

Fredag 30. august trommer partiene i Risør sammen til folkemøte i rådhuset. Da blir det anledning til å se og høre hva Venstres Hans Antonsen og en rekke andre toppkandidater vil jobbe for på Stortinget de neste fire årene. Kommer du?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


De poltiske partiene har gått sammen om å arrangere et folkemøte i anledning stortingsvalget 9. september. Hvis du fortsatt sitter på gjerdet og er usikker på hva du skal stemme, eller du lurer på hvem som vil låne stemmen din i år, ja da bør du legge turen innom Risør rådhus fredag 30. august. Møtet varer fra 19 -21.

Den erfarne journalisten, og tidligere redaktør i Agderposten, Stein Gauslaa, vil være debattleder.

– Vi håper at mange folk legger turen til rådhuset 30. august. Ikke bare de allerede frelste, men også de som er usikre på om de vil stemme, eller som ikke vet hvem de skal stemme på. Dette blir en gyllen anledning til å finne ut mer om kandidatene som slåss for mandat i Aust-Agder, sier leder i Risør Venstre, Sara Sægrov Ruud.

Hans Antonsen Togaksjon Kristiansand Hans Antonsen vil jobbe knallhardt for å realisere en kystjernbane langs sørlandskysten.

Hans Antonsen Togaksjon Kristiansand Hans Antonsen vil jobbe knallhardt for å realisere en kystjernbane langs sørlandskysten.
Foto: Eva Kvelland

– Jeg håper det blir trangt om plassen, og jeg håper folk har spørsmål til politikerne, sier Ruud, som synes det er veldig stas å få partifelle Hans Antonsen, til Risør denne fredagskvelden.

– Jeg synes det er kjempefint at partiene kan gå sammen om et slikt arrangement, og det er kjempegøy at så mange profilerte poltikere legger turen hit fredag 30. august.

Dette er kandatene som kommer:

Arbeiderpartiet – Freddy de Ruiter
Fremskrittspartiet – Lene Langemyr
Høyre – Arne Thomassen
Kristelig Folkeparti – Trine H. Syvertsen
Rødt – Knut Henning Thygesen
Senterpartiet – Kåre Gunnar Fløystad
Sosialistisk Venstreparti – Issifou Koanda
Venstre – Hans Antonsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**