Innfartsparkeringer på Korsegården – Venstres forslag enstemmig vedtatt

Det haster å utvikle Korseågrden som trafikknutepunkt. Det trengs innfartsparkeringer både for bil og sykler slik at det blir lettere for folk i Ås og Frogn å reise med buss til og fra Korsegården mener Venstres Jorunn Nakken

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Jorunn Nakken cropped

Foto: Kjell Brynildsen

Fra Korsegården går det svært mange busser både til Østfold, til Oslo og ikke minst til Gardermoen.

Etter at bussforbindelsen fra Drøbak via Ås og Ski til Bøleråsen ble vesentlig utvidet i fjor er det nå mye enklere for Ås befolkning å benytte seg av det gode busstilbudet til og fra Korsegården. Det er imidlertid fortsatt svært vanskelig å få parkert bil eller sykkel på korsegården, og dette hindrer mange i å bruke busstilbudet till og fra Korsegården særlig tidlig om morgenen og på ettermiddag og kveldstid sier Jorunn Nakken.

I formannskapet i Ås den 21.08.2013 fremmet Venstres Jorunn Nakken følgende forslag:

“Formannskapet ber om å få en sak om oppstart av regulering av Korsegårdskrysset med intensjon å utvikle et godt fungerende trafikknutepunkt. Arbeidet må gjøres bl.a. i samarbeid med fylkeskommunens arbeid med innfartsparkeringer.”

Det fikk formannsskapets enstemmige tilslutning. Det betyr at det nå startes et planarbeid for å utvikle Korsegården som trafikk-knutepunkt sier Nakken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**