Venstre-vri for togpendlerne

Togpendlerne fra Lørenskog gjør en formidabel innsats for å begrense biltrafikken på Nedre Romerike. Venstre troppet opp om morgenen for å dele ut saftige, grønne epler og litt politisk lesestoff med på turen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Torild Jørgensen og Lise Sandsbråten på Fjellhamar stasjon i Lørenskog

Torild Jørgensen og Lise Sandsbråten på Fjellhamar stasjon i Lørenskog

Torild Jørgensen, Lise Sandsbråten og resten av Venstre-gjengen gjorde stas på togpendlerne fra Fjellhamar togstasjon i Lørenskog denne fredagsmorgenen ved å dele ut epler av korrekt farge for å markere hvor viktig det er å ha et godt utbygd kollektivtilbud inn og ut av kommunen. Det vanket også litt politisk lektyre på de reisende i form av hvordan Venstre ønsker å gjøre toget til et foretrukket transportmiddel framfor personbil.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**