– Det bør gå badebuss til Losby om sommeren!

Badebuss til Losby og Mønevann? "Foto: Kjell Erik Oseberg", "Foto: Kjell Erik Oseberg"

Ungdommen i Lørenskog ønsker seg “badebuss” til Mønevann/Losby om sommeren. Venstre synes det er en god idé!

Badeplassen ved Mønevann i Lørenskog kommune

Badeplassen ved Mønevann i Lørenskog kommune

Mange i Lørenskog er avhengig av sykkel eller buss for å komme seg dit de skal. Noen ganger kan sykkelturen bli for lang og bussen går ikke. Dette ønsker Venstre å gjøre noe med. Først ut er ambisjonen om å jobbe for en lokalbuss til Mønevann og Losby, slik at unge lørenskauinger kan komme seg til badeplassen uten å være avhengig av å kjøres av foreldrene.

Lokalbuss til Losby i badesesongen, for eksempel som en forsøksordning for juni og august måneder, kunne settes opp med timesavganger mellom kl.10 og 15. Venstre ønsker å sette et minibusstilbud ut på anbud, gjerne i samarbeid med Ruter.

Mer info:
Lokallagsleder og gruppeleder Bjørn Ivar Gran

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**