Hedmark Venstres landsmøteutsendinger

– aktiv delegasjon som har gjort seg gjeldende i debattene

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


På landsmøtet 2014 har Hedmark vært representert ved følgende delegater: Sverre Oskar Øverby, (varaordfører i Stor-Elvdal), Matilde Monsen, (Hamar), Magnus Korsæth (Ringsaker), Hallvard Kvaal (Stange og leder i Hedmark Unge Venstre), Stig Vaagan (leder i Hamar Venstre), Hilde Sørli (leder i Eidskog Venstre), Gun Elisabeth Norstrøm (leder i Elverum Venstre), Mirjam Engelsjord (Stange, fylkestingsrepresentant og nestleder i fylkesstyret) og Sjur Skjævesland (Hamar og leder i fylkesstyret).

I tillegg har Inger Noer (Kongsvinger), møtt som delegat i kraft av å være varamedlem i landsstyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**