Ledig heltidsstilling som regionsekretær for Buskerud, Vestfold og Telemark

Venstre gjennomfører frem til valget i 2015 et prøveprosjekt for å styrke det regionale samarbeidet i Venstre. Stillingen er en prosjektstilling som varer fram til 1. oktober 2015, med mulighet for forlengelse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Regionssekretæren vil arbeide tett med fylkesstyrene. Arbeidsoppgavene vil bestå av organisasjonsbygging, etablering og styrking av lokallag, organisering og gjennomføring av kurs, koordinering av aktiviteter før og under kommunevalgkampen, og organisering av kampanjer.

Man må ikke være medlem av Venstre for å søke., men det er en fordel med kjennskap til Venstre og generell organisasjonserfaring. Søkeren må ha god gjennomføringsevne, må kunne like å bygge opp et prosjekt fra starten av, evne til å bygge lag og kommunisere godt internt.

Regionssekretæren inngår som en del av Venstres sekretariat med generalsekretæren som nærmeste overordnede. Kontorsted er etter avtale, men man må kunne møte på arbeid i Oslo ukentlig og ellers ved behov.

Har du spørsmål om stillingen kontakt generalsekretær Trond Enger (tlf.: 908 51 055)

Søknad med CV sendes innen 15. juni 2014 til [email protected].

Regionsekretær-stilling
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**