KrF snur – igjen

KrF snur for tredje gang i Bybanen-saken. Venstre mener partiet ofrer Bybanen for å fortsette i byrådet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Andersland_Bybanen

Foto: Mathias Fischer

Julie Andersland viser til at KrF har sagt at bybanetunnel ved Kjøttbasaren uten en plan B er uforsvarlig.

– De var tydelige på at det kan stoppe hele utbyggingen. Byråden deres gikk til og med av på grunn av dette. Nå snur Krf fordi Høyre truer med å kaste dem ut av byrådet. Krf ofrer Bybanen for posisjoner.

I forrige uke skrøt Andersland av ryggraden til KrF og avgått byråd Filip Rygg. Nå er hun både oppgitt og skuffet.

– Jeg er skuffet fordi KrF viser at de ikke har integritet likevel, og oppgitt fordi de har gitt seg for lett. Høyres trusler er ikke troverdige. Hadde de kastet ut KrF, hadde hele byrådet måtte gå. De trenger et av sentrumspartiene for å styre med flertall. Uten en god løsning for Bybanen, kan de se langt etter hjelp fra Venstre. Hadde KrF stått sammen med oss i denne saken, måtte Høyre og Frp gitt seg.

Les mer på BT.no her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**