Prøvenominasjon i Fana og Ytrebygda – NB! Endret program for møtet

Fanaposten har i dag bred omtale og støtte på lederplass til neste ukes prøvenominasjon i Fana og Ytrebygda Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Alle Venstres medlemmer og venner inviteres til sommermøte og Bursdagsfeiring på Fana Kulturhus den 18. juni! Programmet blir todelt, og det blir servering av mat og kaffe, i tillegg til mingling, jernbanesnakk og QUIZ med unike, liberale premier!

Alf_Helge_Greaker

Foto: Tor Blaha

Møtet får i dag bred omtale og støtte på lederplass i Fanaposten. På forsiden kan Fanaposten melde at Nå kan alle fanafolk bli listekandidater, og i redaksjonell omtale av saken skriver avisen at Venstre Satser på amerikansk nominasjon i Fana.

– Nå får vi engasjert lokalbefolkningen som kan tenkes å ha lyst til å gjøre en innsats i politikken. Folk som er engasjert i alt fra idrett, kultur, til velforeningen kan komme til kulturhuset og få en liten innføring om bypolitikken i Bergen, før vi går løst på bystyrelisten, sier leder av Fana og Ytrebygda Venstre, Alf Helge Greaker, til Fanaposten.

Fanaposten har også intervjuet valgforsker Frank Aarebrot om saken, som ikke ser bort fra at slike møter kan bidra positivt for Venstre foran neste års bystyrevalg.

Fanapostens leder støtter også prøvenominasjonen, og skriver at bydelene våre behøver lokalpolitisk engasjement, og mener at det bare er positivt dersom Venstre kan bidra til å øke dette engasjementet. Lederen oppfordrer de som går rundt med en politiker i magen til å benytte anledningen til å engasjere seg nå!

Program

Del 1 av møtet blir en ÅPEN PRØVENOMINASJON. Alle borgere som er 16 år på valgdagen 2015, ikke medlem i et annet parti, og folkeregistrert i bydelene Fana eller Ytrebygda, kan fremme og stemme frem kandidater til Venstres valgliste for bystyret. Man må gjerne foreslå både andre eller deg selv! Tips gjerne også bydelslagsleder Alf Helge Greaker på [email protected].

18:00 Info, kort presentasjon av toppkandidater
18:25 forslag og avstemminger
Pause, mat.

Del 2:
(Endring!) DESIGN REGION BERGEN (DRB) – Har design noe med samfunnsutvikling å gjøre? Ja, faktisk svært mye: “Design Region Bergens visjon er å gjøre bergensregionen til den ledende i Norden innen designdrevet nærings- og samfunnsutvikling”. Spennende tema!

19:15 innledning ved direktør DRB Monica Hannestad
19:35 Deltakelse fra salen
21:00 (senest, avslutning)

Alle bes pga matservering (snitter) melde seg på til styremedlem Jo Lerheim [email protected] innen 13.juni [Bergen Venstres nettredaksjon beklager at oppslaget kommer sent i forhold til fristen].

Facebookevent for møtet: https://www.facebook.com/events/241810992686847

Ta med en venner og naboer, så sees vi!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**