Hageselskap med Odd Einar Dørum 23. juli på Evje

Sommarens store inspirasjonsarrangement på Agder også i år – snart for tjuande gong. Denne gongen er det onsdag 23. juli kl 1700 ved forsamlingshuset Furuly i Evje sentrum. Odd Einar kåserer om aktuelle politiske saker,

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Her er Odd Einar Dørum i hageselskap på Lista, med Farsund Venstre om vertskap.

Her er Odd Einar Dørum i hageselskap på Lista, med Farsund Venstre om vertskap.
Foto: Jan Kløvstad

det er jordbær og kake, kaffi og te. Hyggeleg og konstruktiv prat. Evje og Hornnes Venstre har fått nytt liv. Nominasjonsarbeidet til kommunevalet er i gang, og vi håpar å sjå folk frå heile Agder på Evje denne onsdag ettermiddagen. Ingen utgifter for deg, og ta gjerne med deg ein fluktstol.

Og når du først har kalenderen framme: kom til Arendal under Arendalsuka 11.-16. august. Vi treng folk på stand tysdag-fredag 1100-17090, og heile tida er Café Victor i Pollen møteplassen for Venstrefolk heile dagen og heile kvelden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**