Sommerens høydepunkt!

Arendalsuka er årets store politiske møteplass. En politisk festival kan man nesten kalle det! Her møtes næringsliv, samfunnsliv, organisasjoner og politiske partier til diskusjon og nettverksbygging. Arendalsuka arrangerer flere debatter, men også partiene har egne arrangement. Venstre har fast møteplass på Café Victor, midt i hjertet av Arendal, fra tirsdag til torsdag fra klokken 16.00 — 22.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


I tillegg åpnes det for politisk etterspill i "Venstres politiske hage" tilhørende et hus Venstre leier like ved Pollen, etter at det offisielle programmet er ferdig kl. 22.
Trine Skei Grande er vertinne onsdag kveld. Her vil du kunne mingle sammen med vanlige medlemmer, rådgivere og stortingsrepresentanter i trivelige omgivelser. Veien fra Café Victor til huset vil bli merket.

NVKs arrangement onsdag 13. august, kl. 16:00-17:30
“Det norske æresdrapet”

Over 800 kvinner lever på kode 6, med samfunnets sterkeste grad av beskyttelse, og selv Kripos er bekymret over den store andelen partnerdrap i Norge. Hvorfor er det sånn og hva kan vi gjøre for å endre på dette?

Debatten innledes med at Helene Guåker leser fra «Vil ikke reise, kan ikke bli», en roman om å elske en mann som truer med å drepe.
Arrangør: Norges Venstrekvinnelag.
Ordstyrer: Kristin Øygarden

Tid: Onsdag 13. august kl. 16:00-17:30
Sted: Café Victor, Arendal
Åpent for alle interesserte

Omtale av Helene Guåkers tidligere roman «Pølsefabrikken» kan du lese her http://www.dagbladet.no/2012/11/19/kultur/bok/litteratur/litteraturanmeldelser/anmeldelser/24078144/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**