Trine besøker Midt-Troms

Denne uka besøker Venstres leder, Trine Skei Grande, Midt-Troms.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Torsdag besøker hun Berg kommune, der ordføreren i landets nest beste næringskommune, Guttorm Nergård, har forberedt et program.

Fredag formiddag drar hun med Venstres fylkesråd for utdanning til Vikstranda skole i Vangsvik.
– Jeg har merket meg at Ulf Fredriksen har påtatt seg å være rektor i både Berg og Tranøy. Det må jeg høre mer om, og jeg vil gjerne møte både elever, lærere og andre som har noe på hjertet. Så er jo dagens Vikstranda fortsettelsen av folkeskolen som Roar gikk på, sier stortingsrepresentanten.

Venstre har hatt relativt god oppslutning i Tranøy de seneste årene, og har en representant i kommunestyret, John Arnar Hanssen. Skei Grande besøker også Solli trappefabrikk og Art Senja på Finnsnes fredag ettermiddag.

Lørdag formiddag er det nedre Bardu som står på programmet, med besøk hos Istindguidan sin sommercafe. — Jeg gleder meg til å se hvordan fire damer har skapt sin egen arbeidsplass med utgangspunkt i lokal natur- og kulturhistorie, sier Trine Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**