Ola-vafler i Turid-hagen

Mandag 1.september kl 1830-2000 kommer Venstres nestleder Ola Elvestuen til Bodø, og Bodø Venstre inviterer medlemmer, sympatisører og andre som er politisk engasjert og/eller opptatt av klima og miljø til “politisk hage selskap”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Pølse i vaffel

Vi stiller med nystekte vafler og kaffe i en av byens koseligste hager –

Facebook

Jentoftsletta 11 a,

Med seg nordover har Ola Elvestuen vår nye leder for Stortingsgruppen Torild Skogsholm.

Velkommen til dialog i hyggelig selskap om store og små utfordringer for Bodø samfunnet, regionen, landet og globale utfordringer… her er alle velkomne til å bidra til dialog og samtale. Ta gjerne med kjenninger – alle er velkomne!

Ola Elvestuen, miljø og samferdsel

Foto: Venstre / Silje Garshol

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**