Bli med på programworkshop!

Dette er en god mulighet til å være med på å utvikle politikken til Oslo Venstre. Leder av Oslo Venstre og nestleder i Byutviklingskomiteen, Espen Ophaug, innleder om store saker i Oslo-politikken. Hva synes du blir viktig å få gjennomført de neste fire årene?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Førsteutkastet til Oslo Venstres bystyreprogram er lagt frem hvor miljø og skole er hovedsaker.

– Vi er opptatt av å finne virkemidlene for å skape en enda grønnere, mer miljøvennlig og bærekraftig by. Kollektivsatsningen har vært blant Venstres største suksesser i Oslo. I neste periode kan vi få nullutslipp i kollektivtrafikken samtidig som sykkelsatsningen blir tydeligere. Det er store ord når vi sier at vi vil utvikle Oslo til en miljøby i verdensklasse, men vi er allerede på vei, og vi skal fortsette med enda større ambisjoner i kommende bystyreperiode, sier Erik Borge Skei som er leder av programkomiteen.

Bli med Gamle Oslo Venstre på programworkshop lørdag 6. september kl 16.00-19.00.
Vi møtes på Fontenehuset på Tøyen, Hagegata 25.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**