Bli kjent med listekandidat Hilde Arneberg

Hilde (foto kommer) har to perioder i kommunestyret og engasjement ikke minst innen barn, unge, helse og omsorg. Hilde er opptatt av friluftsliv og har etablert Venstres hundepolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Hilde Arneberg, 53 år. Bor på Jar med Tor og vår tenåringssønn, Vegard. Jeg er en naturglad jente, og ellers trives med familie og gode venner. Vokst opp i Oslo og i Agder. Bodd i alt fra enebolig til høyblokk.

Jeg er sykepleier i Bærum kommune og hundeinstruktør med en liten hundeskole. Jeg har sett ulike sider av helsetjenesten 25 år som sykepleier. Redaktør av et fagtidsskrift og medforfatter av lærebok. Vært befal i Sivilforsvaret.. Studerer og tar min. 5 studiepoeng med eksamen hvert halvår. Har jegerprøven. Hobby: hundetrening og konkurranser med mine to hunder.

Venstre er mitt parti fordi ingen andre parti gir takhøyden, friheten og troen på enkeltmennesker, kombinert med ansvar. Naturvernfokus er avgjørende.

Interessefelt: Helse, barnevern, naturvern, byggeplansaker. Alt påvirker helsen. Vår tids store utfordring er ensomhet, fysisk inaktivitet og utenforskap. Jeg er opptatt av barns oppvekstsvilkår. Vold mot barn må bekjempes. Alle barn må ha rett til like god utdanning. Folkehelse tilsier grønne områder i nærmiljøene. Vi må beholde Bærum grønt, ergo må vi på definerte steder og kollektivknutepunkter bygge høyt.

Jeg er fornøyd med å ha vært leder for Akershus Venstres velferdspolitiske utvalg og aktivt med på at Venstre i dag har en helsepolitikk. Jeg ble aktiv politisk i 2006, sittet i kommunestyret siden 2007. Medlem i BIOM, Funksjonshemmedes Råd. Sitter nå i BAUN og SAM utvalget, vara til Planutvalg og Formannskap. Har nå bred erfaring og gode relasjoner. Har fremmet Venstres saker i alle utvalgene. og på tur der jeg treffer innbyggere. Og; hundepolitikk har gitt oss mye. Flere sier de stemte Venstre på grunn av hundepolitikk.

Velgerne i Bærum bør stemme Venstre for å sikre et Bærum med ansvarlig helsepolitikk, grønne områder og naturvernfokus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**