Julehilsen fra Venstrekvinnelaget

Venstrekvinnelaget er i ferd med å legge bak seg et svært fremgangsrikt år. Vi er blitt flere medlemmer, vi har fått vedtatt en politisk plattform og vi har fremmet mange flere politiske uttalelser enn årene før.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

snitt peppis

Foto: kate

Vi har også bygget opp et godt nettverk av aktive fylkeslag, og der vi ikke har fylkeslag, har vi, nesten i alle fylker, en aktiv kontaktperson.
For første gang har vi også etablert et nært samarbeid med kvinneorganisasjonene i de andre borgerlige partiene. Vi har hatt flere åpne arrangementer, og flere medlemsmøter enn noen gang før! Rent praktisk har vi også fått ny visuell profil i 2014. Så vi føler virkelig at vi har vind i seilene, 2014 har vært et godt år!

Vi håper på at 2015 blir like fremgangsrikt, og da trenger vi deg på laget!

30. og 31.januar 2015 har vi i Venstrekvinnelaget vårt landsmøte i Oslo, på Venstres hus. Da håper vi på å treffe deg. Dersom du skal ha stemmerett i landsmøtesakene, må du huske å betale din kontingent før årsskiftet. (Dersom du mangler kontingentkravet, ta kontakt via epost [email protected])
Fylkeslagene har et gitt antall delegater basert på antall betalende medlemmer. Har du lyst til å delta, så ta kontakt med din fylkesleder.

Dersom du ønsker å markedsføre NVK i ditt nærmiljø, kan du få tilsendt brosjyrer og info fra oss. Bare skriv en melding til [email protected], så hjelper vi deg.

God jul ønskes alle våre medlemmer!

Julehilsen fra
Norges Venstrekvinnelag
Åsta Årøen, leder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**