Venstre bidrar til ambisiøs plan for idrett og friluftsliv

Erling Moe, Foto: Nils Heldal

Bystyret vedtok i kveld en ambisiøs plan for idrett og friluftsliv. Venstre har vært pådriver for planen, og leder i kulturkomiteen Erling Moe har klart å samle bystyret rundt et enstemmig vedtak. Planen legger opp til en storstilt utbygging av idrettsanlegg de neste fem årene, for eksempel 20 kunstgressflater og 15 hallflater. Dessuten har det vært viktig for Venstre å få på plass en fotballhall i Granåsen uavhengig av et eventuelt ski-VM i 2021.

– Det er på tide at Norges fotballhovedstad får sin egen fotballhall, sa Erling Moe under debatten. Andre idrettsanlegg det har vært viktig for Venstre å få på plass er ishockeybane på Tiller, friidrettsbane på Breidablikk og rekruttanlegg for alpint. – Samtidig er det gledelig at kommunen anerkjenner viktigheten av å samarbeide både med idrettslagene og med næringslivet for å få bygget anleggene raskere, avsluttet Moe.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**