Stortingsrepresentant Pål Farstad til Kristiansand og Iveland torsdag

Pål Farstad
- Jeg har mer tro på positive tiltak i form av gulrøtter for folk og matbransjen som når vi fjernet moms på mat som gis bort, understreker Farstad., Foto: Venstre
Pål Farstad Pål Farstad kjem i bedriftsbeesøk i grøne bedrifter i Kristianansand torsdag 28.mai, og drar til Iveland etterpå: Gardsbesøk hos bonde og andrekandidat Ole Albert Mykland kl 1730 og opent møte på Kafé Åkle i Iveland sentrum kl 1900 står på programmet for Venstres Pål Farstad når han besøker Iveland torsdag. Farstad sit i næringskomiteen på Stortinget og har vists eg som ein svært nyttig og kunnskapsrik politikar både i landbruksoppgjer og i andre viktige sprøsmål for næringsutvikling og distriktsutbygging.

Førstekandidat Odd Håvard Dahle er vertskap i Iveland og Iveland Venstre har i tillegg til å inviytere til åpent møte også inmvitert alle listekandidatar i Evje og Hornnes, Birkenes og Vennesla til å møte Pål Farstad.

Pål Farstad er kjent for å lytte, og å vere usedvanleg dyktig til å ta med seg signal frå grasrota inn i Stortinget.

Hjarteleg velkomen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**