Flott kulturkveld!

Søndag 19 april hadde Kvæfjord Venstre invitert til kulturkveld på “Fram”, med åre salg, kaffe og kaker samt karensk og norsk sang og musikk.
Temaet for kvelden var informasjon om situasjonen i Burma og karenfolkets. Baptist pastor Magnus Lund fra menigheten på Borkenes, kommunens flyktningkonsulent Nina Johansen sammen med kareneren Ler Wah Waw som nå er bosatt på Borkenes med sin familie, var nylig kommet tilbake fra en reise i Burma, og fortalte og formidlet sine opplevelser med filmopptak og bilder fra turen.
De hadde blant annet besøkt et barnehjem som karenerne i Kvæfjord og Harstad har samlet inn midler til å reise, for å hjelpe foreldreløse barn som ble rammet av syklonen Nagris i 2008. Nå hadde de med gaver til de 75 barna som bor der. Det kom klart fram at karenerne har godt skolerte ledere, og at de satser sterkt på å gi de unge god utdannelse.
Barnehjemmet har navnet “Borkenes Baptist Church’s Building”

Arrangementet hadde samlet ca 70 deltakere, og venstrelaget har fått mange positive tilbakemeldinger for denne kvelden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**