Bli med på sykkeltur med Abid Raja

Illustrasjon: Venstre

Stortingsrepresentant for Venstre, Abid Raja skal på sykkelturné i Norge, og tirsdag 23. juni er Abid Raja i Larvik. Møt opp ved hotell Farris Bad fra kl. 09.30

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Abid setter fokus på sykling, folkehelsa, fysisk og psykisk helse. Han sykler strekningen Lindesnes – Nordkapp perioden 20. juni – 18. juli. Les mer om opplegget her

Under sykkelturen vil Abid gjerne møte så mange som mulig! Hans ønske er at de som har lyst kan være med og sykle videre. En trenger ikke å være noen sykkel-proff for å være med!

Larvik Venstre vil også gjerne at det skapes litt blæst rundt Abid og sykkeleventyret hans.

Opplegg i Larvik
23. juni, utenfor Farris Bad (SPA-hotellet) fra kl. 9.30 er Abid å treffe i tidsrommet kl. 9.15-10. Møt opp med eller uten sykkel for å heie han videre fram på turen!

Kl. 10 starter sykkelturen, på Fv 303 over Tjølling og til Sandefjord. Abid vil ha med alle, så det er bare å slå følge noen kilometer.

På Santra i Tjølling skal vi ha et lite stunt med plakaten: «Herfra vil Venstre ha g/s i 2,5 km, fram til Hemkrysset». Vi regner med en liten heieagjeng også der!

147 km
Etappen som Abid med følge skal sykle denne dagen er på hele 147 km. Han skal innom Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Sande, Drammen, Hokksund og ender opp i Vikersund tidlig kveld.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**