Takk for i dag

Bildet er av meg som fikk en softis med sjokoladestrø i Søgne. Det er den nye treningskosten indtrodusert av Abid Raja, i følge min medhjelper. I bakgrunnen står Erling fra Mandal sykkelklubb som var med meg nesten hele etappen til Kristiansand, det setter jeg enormt stor pris på. Vi startet på fyret, der vi møtte de to fyrvokterene Kjell og Rolf, så dro vi videre til Vigelandsdagene der vi møtte Lindesnes Venstre og den den veldig hyggelige konfransieren for Vigelands Silje. Vi tok en is i Søgne, før vi avsluttet med målgang i Palmerittet (fikk brukt oppløpssiden, selv om jeg ikke var med på det 6 mil lange rittet). I morgen er det start fra Kristansand Torg klokken 10.00, der jeg håper å møte så mange som mulig. Kanskje du kan være med å sykle med meg?
Foto: Johannes Bangum

Bildet er av meg som fikk en softis med sjokoladestrø i Søgne. Det er den nye treningskosten indtrodusert av Abid Raja, i følge min medhjelper. I bakgrunnen står Erling fra Mandal sykkelklubb som var med meg nesten hele etappen til Kristiansand, det setter jeg enormt stor pris på. Vi startet på fyret, der vi møtte de to fyrvokterene Kjell og Rolf, så dro vi videre til Vigelandsdagene der vi møtte Lindesnes Venstre og den den veldig hyggelige konfransieren for Vigelands Silje. Vi tok en is i Søgne, før vi avsluttet med målgang i Palmerittet (fikk brukt oppløpssiden, selv om jeg ikke var med på det 6 mil lange rittet).

I morgen er det start fra Kristansand Torg klokken 10.00, der jeg håper å møte så mange som mulig. Kanskje du kan være med å sykle med meg?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**