Møtte sjefen sjøl

Hei! I dag har vi syklet fra Tvedestrand til Larvik, en lang etappe fylt av syklister, politikere og vanlige folk som tok en titt! I Brevik møtte jeg sjefen sjøl, Harald Tidemann Hansen, president i Norges Cycleforbund. Han er også aktiv i Grenland sykkelklubb, der vi i dag fikk med oss en stor gruppe unge lovende syklister på turen. I morgen starter vi fra Larvik klokken 10.00. Vi sikter oss inn mot NM i gatesykling i Gjøvik den 26. juni, før vi fortsetter og ankommer Nordkapp den 18. juli. Håper du blir med på veien! Du kan følge oss på www.venstre.no/abidsykler
Foto: Johannes Bangum

Hei!

I dag har vi syklet fra Tvedestrand til Larvik, en lang etappe fylt av syklister, politikere og vanlige folk som tok en titt!

I Brevik møtte jeg sjefen sjøl, Harald Tidemann Hansen, president i Norges Cycleforbund. Han er også aktiv i Grenland sykkelklubb, der vi i dag fikk med oss en stor gruppe unge lovende syklister på turen.

I morgen starter vi fra Larvik klokken 10.00. Vi sikter oss inn mot NM i gatesykling i Gjøvik den 26. juni, før vi fortsetter og ankommer Nordkapp den 18. juli. Håper du blir med på veien!

 

Du kan følge oss på www.venstre.no/abidsykler

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**