Digg dag

Sola skinner i Lillehammer; dette blir en flott og idyllisk dag opp til Otta. Det har vært 5 store sykkellag som har syklet forbi oss mens vi har stått her, men ingen skal være med oss. Det er nemlig NM i sykling, og ingen har tid til å sykle med en småsliten stortingsrepresentant opp til Otta. Det forstår jeg godt, jeg ønsker alle lykke til i NM! Nå må jeg starte på de 130 kilometerene...
Foto: Johannes Bangum

Sola skinner i Lillehammer; dette blir en flott og idyllisk dag opp til Otta. Det har vært 5 store sykkellag som har syklet forbi oss mens vi har stått her, men ingen skal være med oss. Det er nemlig NM i sykling, og ingen har tid til å sykle med en småsliten stortingsrepresentant opp til Otta. Det forstår jeg godt, jeg ønsker alle lykke til i NM!

Nå må jeg starte på de 130 kilometerene…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**