Olav Tryggvason og oss

Himmelen har åpnet seg, og jeg, TVK (Trondheim sykkelklubb), Jon Gunnes og Olav (statuen) står her i øsende regnvær. I dag skal vi sykle gjennom både Sør- og Nord-Trønedalg, og vi ender i Steinkjer etter 130 kilometer. Vi får håpe det stopper å regne etterhvert... I går var jeg på stor Venstrefest med mange av de frivillige som skal arbeide for Trondheim Venstre i valgkampen. Tidligere år har de hatt rundt 40 frivillige, men på grunn av deres eminente valgkampsekretær Håvard, kommer de nå til å ha opp mot 100 frivillige. Det kaller jeg engasjement! Veldig artig fest. Jeg spiste opp all Minde sjokoladen, håper ikke verten er sur for det.
Foto: Johannes Bangum

Himmelen har åpnet seg, og jeg, TVK (Trondheim sykkelklubb), Jon Gunnes og Olav (statuen) står her i øsende regnvær. I dag skal vi sykle gjennom både Sør- og Nord-Trønedalg, og vi ender i Steinkjer etter 130 kilometer. Vi får håpe det stopper å regne etterhvert…

I går var jeg på stor Venstrefest med mange av de frivillige som skal arbeide for Trondheim Venstre i valgkampen. Tidligere år har de hatt rundt 40 frivillige, men på grunn av deres eminente valgkampsekretær Håvard, kommer de nå til å ha opp mot 100 frivillige. Det kaller jeg engasjement!

Veldig artig fest. Jeg spiste opp all Minde sjokoladen, håper ikke verten er sur for det.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**