God kveld!

Nå er jeg besøk hos Nærøy og Vikna Venstre. Jeg visste ikke at de har bygget en kopi av Golden Gate Bridge, men det har de altså. Nærøysund-broa. I dag har jeg opplevd Nord-Trøndelags vakre natur. Vi tok båten ut fra Namsos og ankom Rørvik idet sola gikk ned. Nå sitter vi å spiller quiz på cafe solveggen, tror vi vinner..! takk for i dag!:)
Foto: Johannes Bangum

Nå er jeg besøk hos Nærøy og Vikna Venstre. Jeg visste ikke at de har bygget en kopi av Golden Gate Bridge, men det har de altså. Nærøysund-broa.

I dag har jeg opplevd Nord-Trøndelags vakre natur. Vi tok båten ut fra Namsos og ankom Rørvik idet sola gikk ned. Nå sitter vi å spiller quiz på cafe solveggen, tror vi vinner..!

takk for i dag!:)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**