Grilling på Namsos sykkelsenter

Nå sitter vi på Namsos sykkelsenter med Trine Skei Grande, Geir Olav Knappe fra Venstrelaget i Namdal og mange flere. Jeg vil gjerne takke for den gode bevertningen! Fisken vi fikk servert var fisket dagen før av en medsyklist, og omvisningen og lokalene til Namsos sykkelsenter var virkelig fine. Mye gode sykler i den butikken. Her står jeg foran butikken med Terje og blir fortalt litt om virksomheten deres. Saad, som jeg sykler med, ble imponert over en sykkelolje som er spesiallaget for regn, som Sondre fortalte han om. Den måtte vi kjøpe! neste stopp er Rørvik, jeg gleder meg til hurtigbåtturen ;)
Foto: Johannes Bangum

Nå sitter vi på Namsos sykkelsenter med Trine Skei Grande, Geir Olav Knappe fra Venstrelaget i Namdal og mange flere. Jeg vil gjerne takke for den gode bevertningen! Fisken vi fikk servert var fisket dagen før av en medsyklist, og omvisningen og lokalene til Namsos sykkelsenter var virkelig fine. Mye gode sykler i den butikken.

Her står jeg foran butikken med Terje og blir fortalt litt om virksomheten deres. Saad, som jeg sykler med, ble imponert over en sykkelolje som er spesiallaget for regn, som Sondre fortalte han om. Den måtte vi kjøpe!

neste stopp er Rørvik, jeg gleder meg til hurtigbåtturen 😉

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**