Mer energi!

Vegard og Iselin mente at jeg trengte mer energi på vei opp til Nordkapp. De tenkte at det var lurt å gi meg to bokser med sjokolade! Det var veldig snilt gjort; det er ingenting som løfter humøret mitt så mye som sjokolade. I dag fortalte helseklokka mi at jeg hadde forbrent 4500 kalorier, da er det vel lov å spise en liten sjokolade? Og kanskje to til og med? I dag har vært en god dag, sett bort ifra høljende regnvær. Vi ble møtt at Bindal sykkelklubb i Rørvik, og de fulgte oss helt til fergekaia ved Holm. Deretter ble vi møtt av en diger gjeng fra Brønnøy og Sømna sykkelklubb, som fikk loset meg inn til Brønnøysund. Og der sto jaggu meg venstrelaget og delte ut fersk laks til alle syklistene! Ha en fin kveld i dag alle sammen! I morgen skal jeg på sommeråpent på Vega, så skru på TVen om du har tid :-)
Foto: Johannes Bangum

Vegard og Iselin mente at jeg trengte mer energi på vei opp til Nordkapp. De tenkte at det var lurt å gi meg to bokser med sjokolade! Det var veldig snilt gjort; det er ingenting som løfter humøret mitt så mye som sjokolade.

I dag fortalte helseklokka mi at jeg hadde forbrent 4500 kalorier, da er det vel lov å spise en liten sjokolade? Og kanskje to til og med?

I dag har vært en god dag, sett bort ifra høljende regnvær. Vi ble møtt at Bindal sykkelklubb i Rørvik, og de fulgte oss helt til fergekaia ved Holm. Deretter ble vi møtt av en diger gjeng fra Brønnøy og Sømna sykkelklubb, som fikk loset meg inn til Brønnøysund. Og der sto jaggu meg venstrelaget og delte ut fersk laks til alle syklistene!

Ha en fin kveld i dag alle sammen! I morgen skal jeg på sommeråpent på Vega, så skru på TVen om du har tid 🙂

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**