Program 2015-2019

Foto: Våler Venstre

Programmet for Våler Venstre i perioden 2015-2019 inneholder tre hovedsaker:

  1. Økt bolyst
  2. Flere arbeidsplasser
  3. Miljøbevisste valg

Det har vært en solid prosess som har ført fram til programmet, hvor arbeidsgrupper har utformet forslag som har blitt behandlet på lokallagsmøter. Deretter har helheten i programmet blitt behandlet gjennom en lengre periode, med tre lokallagsmøter underveis.

– Vi er svært godt fornøyd med programmet vårt, og tror at dette vil gjøre seg meget godt når velgerne skal sammenligne de ulike partienes programmer. Forhåpentligvis vil det være avgjørende for resultatet etter valget til høsten, sier Ole Frode Mikkelsgård i en kommentar.

Åpne programmet som pdf her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**