Valgteknisk samarbeid

Våler Venstre

Våler Venstre har inngått valgteknisk samarbeid med Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti og bygdelista Vålers Framtid.

De fire samarbeidspartiene er enige om å fremme en felles ordførerkandidat, og samarbeide om mandatfordeling til utvalg og andre verv etter valget. Hvilket parti som får ordførerkandidaten, vil velgerne avgjøre gjennom hvem de stemmer på i valget. For øvrig er alle partiene tydelige på at de går til valg på egne partiprogrammer, hvor det også finnes politiske forskjeller. I flere av de store sakene for Våler er imidlertid partiene svært nær hverandre.

– Vi håper at dette vil bidra til å gi velgerne tydelige alternativer når de skal bestemme seg for hvilket parti de ønsker å stemme på. Vi tror det er viktig for Våler å få til et slik samarbeid i et sentrum. Jeg har tro på at politikken vi vil kunne føre på sentrale områder vil være med på å gi et nødvendig løft for Våler, sier Ole Frode Mikkelsgård i en kommentar.

Det synliggjøres med offentliggjøringen av dette samarbeidet tre alternativer i Vålerpolitikken:

  1. Samarbeidspartiene
  2. Arbeiderpartiet og Pensjonistpartiet
  3. Høyre

– Våler Venstre kan bidra med en kjempesterk liste, og en optimistisk og framtidsrettet politikk! Vi er klare for å ta ansvar, og håper på velgernes tillit, avslutter Mikkelsgård.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**