Natur

Det finnes ikke noe bedre sted enn Helgelandskysten. Se på de fjordene, de fjellene og det havet. Med knall vær kan vi ikke be om noe mer. I dag skal vi videre til Kilboghamn, for å ta ferja over til Jektvik. Like fint vær i dag som i går, så dette blir bra!
Foto: Johannes Bangum

Det finnes ikke noe bedre sted enn Helgelandskysten. Se på de fjordene, de fjellene og det havet. Med knall vær kan vi ikke be om noe mer. I dag skal vi videre til Kilboghamn, for å ta ferja over til Jektvik. Like fint vær i dag som i går, så dette blir bra!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Blåste litt vel mye i dag!?https://www.venstre.no/artikkel/2015/07/06/natur/

Posted by Abid Q. Raja on 6. juli 2015

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**