Abid Raja sykler langs Helgelandskysten

Venstre
Dag Rist, Nesna Venstre og Erling Solvang Rana Venstre
Dag Rist, Nesna Venstre og Erling Solvang Rana Venstre sammen med Abid Raja

Abid Q Raja bruker sommeren på å sykle fra Lindesnes til Nordkapp. Abid er Venstres representant i Transport-komiteen på Stortinget og er levende opptatt av sykkel folkehelse og vårt vakre land. Han håper på å treffe mange engasjerte personer på sin sykkelreise, og regner med å plukke opp saker på veien som også er aktuelt for arbeidet på Stortinget. I går passerte han Nesna på veg nordover mot Kilboghamn og ble tatt i mot av 10 ryttere fra Rana sykkelklubb, samt Erling Solvang leder i Rana Venstre og Dag Rist fra Nesna Venstre.

I dag går etappen fra Jektvik til Saltstraumen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**