Hitra Venstres lokalvalgprogram 2015 – 2019

Torfinn Stub stiller til valg som ordflørerkandidat for Hitra Venstre.
Forandring., Audun N. Liland

Venstre er Norges sosialliberale parti. Vårt utgangspunkt er det enkelte menneskes personlige frihet og det ansvaret vi har for felles­skapet, for miljøet og for hverandre. Derfor er skole, miljø, verdiskaping og velferd våre viktigste saker.

Les vårt lokalvalgprogram her.

Frihet og ansvar er ett og udelelig. Uten at vi erkjenner våre forpliktelser er det alltid en fare for at friheten undergraves for noen andre. Økende økonomisk frihet i dag må ikke bli ufrihet for neste generasjon. Vår frihet kan ikke frikobles fra ansvaret for dem som kommer etter oss.

Vi i Venstre er opptatt av at det er velgerne som skal være arkitekten for at vårt fellesskap utvikles i en retning hvor alle er med, ikke bare på valgdagen, men også i hverdagen.

Venstre stod for innføring av allmennstemmerett i Norge. Venstre var også partiet som ga kvinner stemmerett. Venstre har vært demokratiets fremste forsvarer i snart 130 år. Vi står fremdeles først i kampen for utvidelse av demokratiet og det lokale folkestyret, mot overstyring, overvåking og overdreven maktbruk.

Vi er stolte over den lista vi har fått til i år og håper at dere vil være med å vise oss tilliten til å styre skuta. For det skal være klart; vi er rede til å ha hånden på roret!

Bruk stemmen, og godt Valg!

Torfinn Stub
Ordførerkandidat

Audun Norbotten Liland
Leder Hitra Venstre

Les vårt lokalvalgprogram her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**