Ella (80) heiser flagget for Abid

"Du, det er en dame jeg har kontakt med som er så begeistret for Abid. Hun sier hun vil heise flagget og samle nabolaget for å hilse på han", forteller en journalist på telefon. Ella Henriksen heter hun. "Siden jeg leste i avisen at han kom hit har jeg nesten ikke tenkt på noe annet", sier Ella mens vi står på tunet. Hun har heist det norske flagget på en stor flaggstang for å hilse Abid velkommen. Det er stekt vafler, brygget kaffe, blandet saft og kjøpt inn sjokolade for anledningen. Hele nabolaget og familien er samlet for å si hei. Det første som møter oss er to plakater hvor det står "velkommen Abid Raja", med to flagg ved siden av. Sønnen, som bor ved siden, lagde dem i natt. Han flagger også for anledningen. Vi er overveldet over mottagelsen. Finnes det virkelig folk som er så begeistret for Abid?? Abid Raja, den tidligere advokaten fra Oslo? Her i Vesterålen? Idet vi er på vei til å lette fra bakken i selvforherligelse åpner Ella munnen: "Jeg er veldig begeistret for han Trygve Slagsvold Vedum (leder Senterpartiet) også", sier Ella. Abid smiler sjevt. Tusen takk for velkomsten Ella, det var den beste mottagelsen vi har fått på turen!
Foto: Johannes Bangum

“Du, det er en dame jeg har kontakt med som er så begeistret for Abid. Hun sier hun vil heise flagget og samle nabolaget for å hilse på han”, forteller en journalist på telefon.

Ella Henriksen heter hun. “Siden jeg leste i avisen at han kom hit har jeg nesten ikke tenkt på noe annet”, sier Ella mens vi står på tunet. Hun har heist det norske flagget på en stor flaggstang for å hilse Abid velkommen. Det er stekt vafler, brygget kaffe, blandet saft og kjøpt inn sjokolade for anledningen. Hele nabolaget og familien er samlet for å si hei.

Det første som møter oss er to plakater hvor det står “velkommen Abid Raja”, med to flagg ved siden av. Sønnen, som bor ved siden, lagde dem i natt. Han flagger også for anledningen.

Vi er overveldet over mottagelsen. Finnes det virkelig folk som er så begeistret for Abid?? Abid Raja, den tidligere advokaten fra Oslo? Her i Vesterålen? Idet vi er på vei til å lette fra bakken i selvforherligelse åpner Ella munnen:

“Jeg er veldig begeistret for han Trygve Slagsvold Vedum (leder Senterpartiet) også”, sier Ella. Abid smiler sjevt.

Tusen takk for velkomsten Ella, det var den beste mottagelsen vi har fått på turen!

 

IMG_1500

IMG_1514

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**