Abid Raja besøkte oppdrettsanlegg

Abid Raja og Ragnhild Helseth på vei til oppdrettsanlegget, MR Venstre

Laks sto på programmet da stortingsrepresentant Abid Raja besøkte Kristiansund og Averøy onsdag 29.juli. Vår egen mann på Stortinget Pål Farstad hadde lagt opp besøket til Lerøy sitt oppdrettsanlegget på Frei. .

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Fylkesleder og ordførerkandidat Ragnhild Helseth deltok også, sammen med Iver Nordseth, andrekandidat på lista til Fylkestingsvalget, og Roald Røsand, Averøy Venstre sin ordførerkandidat.

Formålet med besøket var å få mere kunnskap om oppdrettsnæringen, få se anlegg i produksjon, og stille spørsmål. Særlig viktig var det å få vist frem virksomheten til Raja som ikke tidligere var særlig kjent med oppdrettsnæringen.

Det ble gitt orientering fra Sjømat Norge og fra Lerøy Midt; om driften, ringvirkninger og utfordringer. Besøket omfattet både befaring på mærene og på flåten der fisken overvåkes og hvor foringen utføres og kontrolleres.

Venstre ser på sjømatnæringen som en viktig satsing videre for kysten. Vi mener at oppdrettsnæringen fortsatt har et stort vekstpotensial forutsatt at videre vekst i næringen er bærekraftig. Venstre vil sette strenge miljøkrav ved tildeling av nye oppdrettskonsesjoner og lokalisering av disse.

Tidens Krav hadde en fyldig omtale i avisa 30.07.15 . avisoppslag

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**