Dagens kandidat: Amelia Aune

Amelia Aune, Foto: Tommy Ødegaard

Mitt hjerte brenner for at vi skal gjøre det beste vi kan for at alle mennesker skal få et verdig liv. Derfor stiller jeg som kandidat fra Venstre.

Jeg er nettopp ferdig med videregående skole, og har nå et friår før jeg skal gå videre studier.

Jeg er opptatt av at barn skal ha en god oppvekst, og der er skoleløpet en viktig del. Vi trenger en styrket skolehelsetjeneste og lærere som ser barna. Mennesker er forskjellige, og derfor må vi tilrettelegge slik at barn og ungdom kommer seg gjennom utdanningsløpet. Jeg ønsker at Fredrikstad skal bli en by med ambisjoner for sine etterkommere!

Jeg er født og oppvokst på Lisleby, og bor der med min mor, to katter og en liten hund.

Amelia er andrekandidat på Venstres liste i Fredrikstad og fylkesordførerkandidat i Østfold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**